ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2016

print
email
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2016
Τα νέα Μέλη του Δ.Σ

Ασφαλιστικά μέτρα

6 Οκτωβρίου 2016

Κόκκινο φώς… και πάλι ….  στους επίδοξους μνηστήρες της Πυγμαχίας!

Στο κενό τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν με την διαδικασία του κατεπείγοντος (να προλάβουν άραγε τι;) τα σωματεία Α.Α. Αγ. Δημήτριος, Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας και Α.Ο.Μπάλιος (τρία πουλάκια κάθονταν…), οι οποίοι προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, γιατί η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας δεν τηρεί (άκουσον άκουσον!!!!) τις διατάξεις του από 27/2/2010 Καταστατικού της!
Ερώτηση: Γιατί να τηρεί το Καταστατικό του 2010, όταν υπάρχει το ισχύον Καταστατικό του 2014;
Απάντηση (των τριών): Υπάρχει και άλλο Καταστατικό;
Κάπως έτσι θα σώσουν την Πυγμαχία οι Μνηστήρες της;
«Δύο πράγματα είναι ατελείωτα: το σύμπαν και η βλακεία του ανθρώπου, όμως για το σύμπαν δεν είμαι ακόμα σίγουρος.» Άλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 7 Οκτωβρίου 2016

Πράσινο φώς… και πάλι…… στην Διοίκηση Γαζή!

Με συντριπτική πλειοψηφία 23 στα 25 παρόντα στην Γ.Σ  Σωματεία-Μέλη της Πυγμαχίας με δικαίωμα ψήφου εξέλεξαν την ανανεωμένη Διοίκηση Γαζή για την επόμενη τετραετία. «Οι σημαντικές διακρίσεις αθλητών και αθλητριών μας, η συνέπεια και το ήθος όλων των μελών, η άμεμπτη διαχείριση και η αξιοπρεπέστατη εικόνα της Ομοσπονδίας μας μετά από περικοπή 80% του προϋπολογισμού της, είναι το έργο μας για την τετραετία που πέρασε», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γαζής, ο οποίος αρχικά τόνισε τις επιτυχίες των Εθνικών μας Ομάδων και στη συνέχεια παρουσίασε στη Συνέλευση το πόρισμα του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Χαρακτηριστικά ανέφερε τα βασικά σημεία: «Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην διαχείριση δεν διαπιστώθηκαν διαχειριστικές ανωμαλίες …….. Από τον έλεγχο εξόδων δεν διαπιστώθηκαν δαπάνες εκτός σκοπού της Ε.Ο.Π…».       Καλή συνέχεια επι τω έργω!!!
Επίσης παμψηφεί σχεδόν εξελέγη από την Γενική Συνέλευση ο νέος αντιπρόσωπος της Πυγμαχίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος με την ευχή όλων των Μελών για άξια και εποικοδομητική θητεία.
«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Αισθάνομαι τιμή και μεγάλη ευθύνη για αυτή τη θέση. Να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσω. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να στηρίξω το Ολυμπιακό άθλημα της Πυγμαχίας και να δώσω μέλλον στους αθλητές και στις αθλήτριές μας», είπε ο κος Κανελλόπουλος, ο οποίος ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ (κατά κοινή παραδοχή!) αναλώνεται σε έργα και όχι σε λόγους……

Έχει διαβαστεί 924 φορές
70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΒΑ
Προηγούμενο άρθρο
70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΒΑ

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 68 επισκέπτες και 0 μέλη.