ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ

print
email
ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Ο ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ
Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών λέει ο Τσανικίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στο ALMATY – KAZAKSTAN
Με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2011 Ιρλανδό Μulette Raymond στα  64kg κατάφερε να επικρατήσει με πλήρη επιθετικότητα και στους 3 γύρους όμως από ότι φάνηκε οι κριτές είχαν διαφορετική γνώμη.
Χαρακτηριστικό είναι ένα δεξί κτύπημα του Αλέξανδρου στον αντίπαλο του είχε σαν αποτέλεσμα να συρθεί  αρκετά ο Ιρλανδός στο καναβάτσο του ρίνγκ.  
Είμαι πολύ υπερήφανος για τον πυγμάχο μου και (υιό μου) ο οποίος απέδειξε για άλλη μία φορά την αξία του .
Δυστυχώς δεν μπορούμε να νικήσουμε τους κριτές.
Καλά τα συγχαρητήρια που μας έδιναν όλοι οι παρευρισκόμενοι και το χειροκρότημα των φιλάθλων αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Δε μπορεί να είναι τυχαίο αυτό που συνέβη με τον Αρμένιο στους προκριματικούς για τους Ολυμπιακούς  του Λονδίνου το 2012.
Σίγουρα μόνο τυχαίο δεν ήταν ο αγώνας με το Κουβανό (21-20) το 2012 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Αζερμπαϊτζάν.
Τυχαίο ήταν άραγε και το αποτέλεσμα στους Μεσογειακούς του 2013στην Τουρκία (2-1) και πως κατά σύμπτωση πάλι το αποτέλεσμα είναι (2-1) εναντίον μας, λέει με πίκρα ο προπονητής του Αλέξανδρου Τσανικίδη.
Εγώ διερωτώμαι γιατί μέσα στους 5 κριτές συμμετείχαν 2 Ευρωπαίοι από Πολωνία και  Μπελαρους και όχι 5 από ουδέτερες Ηπείρους.
Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα , αισθάνομαι νικητής και θα συνεχίσω να απαντώ προς κάθε κατεύθυνση επάνω στο ρινγκ λέει ο Αλέξανδρος Τσανικίδης . 
 
 

 

Έχει διαβαστεί 6377 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 16 επισκέπτες και 0 μέλη.