ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

print
email
ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΤΑΪΠΈΙ 2015

Το μεγαλείο της Ολυμπιακής Πυγμαχίας στην κατηγορία Νεανίδων ήλθε να επιβεβαιώσει η τέλεια παρουσία στο ρινγκ της Φωτεινής Πλέα αλλά βλέπεται η θεά τύχη στην κλήρωση την επέλεξε να αντιμετωπίσει την πρώτη ημέρα στο ξεκίνημα των αγώνων την καλύτερη της κατηγορίας των 51 kg την κινέζα Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Chang Yuan.                           Συγχαρητήρια μικρή συνέχισε να κοιτάζεις μπροστά Ατενίζοντας το Μέλλον , ήδη μετράς πολλούς Διεθνείς Τίτλους.  

Και τώρα ο λόγος για το άλλο ακατέργαστο Διαμάντι μας που άμα την τσαντίσεις φυλάξου , μιλάμε για την Νίκη Πίτα.                                                    Έτσι λοιπόν αντιμετωπίζοντας σήμερα την Τουρκάλα Urguya στην κατηγορία των 57 kg δεν άφησε καμία αμφιβολία για την κυριαρχία της στο ρινγκ και πείθοντας τους κριτές κατέκτησε την πρώτη Παγκόσμια Νίκη της και ήδη την 8η θέση στην κατηγορία της με όλα τα προνόμια. Μεθαύριο Τετάρτη 20/05 θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Jordache A . , συγχαρητήρια μικρή απέδειξες σε όλους ότι οι Παγκόσμιοι Τίτλοι κατακτώνται στο ρινγκ και όχι επί χάρτου.                                                             
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγωνιστική παρουσία των κοριτσιών δήλωσε ο προπονητής τους  Νίκος Πλέας                                                               
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κορίτσια μας με την αγωνιστική εμφάνιση τους στους αγώνες της ΤΑΙΠΕΙ κατάφεραν οι εξέδρες να φωνάζουν ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ

Έχει διαβαστεί 1306 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 70 επισκέπτες και 0 μέλη.