ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ 8/1/2017

Με συμμετοχή συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων – μελών της Ε.Ο.Π και ομοφωνία, ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού 3μηνης  περιόδου από 1/10/2016 έως 31/12/2016 της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Ε,Ο,Π. που διεξήχθη εχθές 8/1/2017 και ώρα 11:00 στην Αμφιλοχία

Τα σωματεία ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν παρευρέθησαν λόγω ασθένειας των εκπροσώπων τους δηλώνοντας, ωστόσο, την αμέριστη στήριξή τους στην Διοίκηση της Ε.Ο.Π..

Επίσης οι εκπρόσωποι του  Α.Π.Σ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ κος Μαυροδάκος, και της ΑΕΚ κος Κοενάκης , ενημέρωσαν εγκαίρως ότι αδυνατούν να  παρευρεθούν στην Γ.Σ για προσωπικούς λόγους.

Αναφορικά με δηλώσεις και διάφορες άλλες δικαιολογίες για τη μη προσέλευσή τους στην Γ.Σ., ενημερωθήκαμε σήμερα 9/1 ότι τρία (3) σωματεία, ήτοι:  ΠΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στις 1:01, ΠΑΓΣ ΑΤΡΩΤΟΣ στις 2:21 τα ξημερώματα και  ΤΟΦΑΛΟΣ, στις 10:55 το πρωί της 8ης  Ιανουαρίου ημέρα της Γενικής Συνέλευσης αιτήθηκαν   την ακύρωση της Συνελεύσεως λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών.

Διερωτόμαστε: άραγε, είναι παντός καιρού ή απλώς προγραμματίζουν με την αντίστοιχη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις τους;

Οι εκπρόσωποι των  σωματείων – μελών, από όλη την Ελλάδα οι οποίοι παρευρέθησαν ήταν : επτά εξ αυτών από Αθήνα, τρείς από την Πάτρα,  και οι υπόλοιποι από Κοζάνη , Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άρτα ,Ιωάννινα και από την Αμφιλοχία που επ ευκαιρία , ενημερώνουμε μερικούς άσχετους με το άθλημα ότι: ΝΑΙ, στην Αμφιλοχία υπάρχει αναγνωρισμένο σωματείο Πυγμαχίας από την ΕΟΠ και την Πολιτεία   με έγκυρο διπλωματούχο προπονητή ΑΙΒΑ και  πολύ καλή αγωνιστική δραστηριότητα.

Στην Γενική Συνέλευση μεταξύ των άλλων ελήφθησαν πρωτοποριακές αποφάσεις όπως ο διαχωρισμός της Γενικής βαθμολογίας του έτους για Άνδρες  και Γυναίκες , επίσης  πως στο  εξής τα σωματεία θα αποκτούν το δικαίωμα ψήφου.

«Η Συνέλευση για άλλη μια φορά απέδειξε το ομαδικό πνεύμα και την άψογη συνεργασία των σωματείων και ανέδειξε το διάλογο, τη δημοκρατική και γόνιμη κριτική, με μόνο σκοπό την προάσπιση της Πυγμαχίας», ανέφερε στη λήξη της Γ.Σ., ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνος Γαζής.

Εκ του γραφείου τύπου

Προηγούμενο άρθρο