ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Π

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ο.Π

ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ

Μεγάλη  Παγκόσμια  επιτυχία  για  την  Ομοσπονδία  Πυγμαχίας  είναι  η  επιλογή από  την   Α.Ι.Β.Α  του  Ιατρού  της  Εθνικής Ομάδος  και  Μέλος του  Δ . Σ  ως ιατρός RING SIDE.
Όπως ενημερωθήκαμε από την Α.Ι.Β.Α ανάμεσα σε 90 ιατρούς που κλήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Rotterdam τον περασμένο Αύγουστο ώστε να αξιολογηθούν ως ειδικοί ιατροί των Ring  (RING SIDE DOCTORS) ήταν και ο δικός μας ιατρός  ο Ιωάννης Φιλιππάτος  ο οποίος σε αυτή την φάση μετά από εξετάσεις  κατάφερε να είναι ΠΡΩΤΟΣ στην λίστα.
Τώρα καλείται στο ASSISI στην Ιταλία να συμμετάσχει στην τελική φάση της επιλογής όπου και πάλι μετά από εξετάσεις θα επιλεγούν οι καλύτεροι.
Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο η Α.Ι.Β.Α  κάλεσε τον Φιλιππάτο ως ιατρό να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών  που πρόκειται να γίνει στο ALMATY   (ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ) από 11 έως 27 Οκτωβρίου 2013.
Η Ε.Ο.Π αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη και συγχαίρει το   Μέλος της για αυτή την Μεγάλη Επιτυχία του δήλωσε ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνος Γαζής.