ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ

ΣΤΗΝ SOFIA ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 400 ΠΥΓΜΑΧΩΝ

Μαχητικότατος ήταν ο Στάθης Αντωνάς στα 60 kg και στους τρείς γύρους, έδειξε από την αρχή στον Ούγγρο KONNYU την ποιότητα των χτυπημάτων του , φέρνοντας τον αρκετές φορές σε δύσκολη θέση, λόγο έλλειψης   πείρας  όμως δεν κατάφερε να επιβληθεί και έχασε στα σημεία.

Με αρκετές επιθέσεις έχοντας από την αρχή κρατήσει το κέντρο του ρινγκ ο Φάρρελ στα 64 kg ανταπέδιδε με στόχο τα χτυπήματα στον πολύ έμπειρο Σουηδό ISMAIL αποδεικνύοντας ότι μπορεί να έχασε στα σημεία αλλά στην Ελλάδα της κρίσης κάποιοι προπονητές με ελλιπή μέσα  και πολλές δυσκολίες κάνουν πολύ καλή δουλειά δουλεύοντας με νέους πυγμάχους.

Παρ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες του Δημήτρη Μαγκανάρη στην κατηγορία των 91 kg και την πλήρη απόδοση του επάνω στο ρινγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ουκρανό Πρωταθλητή Ευρώπης MARTON και έχασε στα σημεία .

Τα παιδιά είναι υπέροχα και τα κατάφεραν περίφημα σχολίασαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠ Γαζής και Τρικαλιώτης που είχαν πολυμερείς συναντήσεις στην Σόφια με τον Πρόεδρο της ΑΙΒΑ κον  WU και με τον εκτελεστικό διευθυντή κον Ηο Kim.