ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014

Ομόφωνη έγκριση Απολογισμού έτους 2014 από την Γενική Συνέλευση

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τα σωματεία Μέλη στην Γεν. Συνέλευση της 14-2-2015       ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας για το έτος 2014.
Η Διοίκηση ενημέρωσε πλήρως τους εκπροσώπους των σωματείων για την κατάσταση που επικρατεί μετά τις συνεχιζόμενες περικοπές των προϋπολογισμών, που μεταξύ των άλλων είχε ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση των προγραμμάτων προετοιμασίας των πυγμάχων που αγωνίζονται με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδος.
Επικυρώθηκε επίσης με ομόφωνη απόφαση της Γεν.Συνέλευσης  η διαγραφή 34 σωματείων τα οποία ήταν ανενεργά και μόνο στα χαρτιά παρουσιάζονταν για πάνω από μία δεκαετία με ελλιπή ή χωρίς καμία δραστηριότητα ως Μέλη της Ε.Ο.Π .    Μας  λυπεί το γεγονός της διαγραφής σωματείων αλλά εμείς δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε  στην Γ.Γ.Α  αλλοιωμένη την εικόνα της πραγματικής δύναμης των σωματείων που έχουν δραστηριότητα στο άθλημα μας , γιατί έτσι αδικούμε επίσης και τα υγιή σωματεία δήλωσε   ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Γαζής, προσθέτοντας ότι αξίζει να αναφερθεί επίσης το γεγονός ότι υλοποιήσαμε όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα και δεν οφείλουμε για το 2014 ούτε ένα Ευρώ σε μισθούς και  ασφαλιστικές υποχρεώσεις.
Με δήλωση του ο Γεν.Γραμματέας Περικλής Τρικαλιώτης αναφέρει ότι ,μετά από συζήτηση που είχα με διακεκριμένους ενεργούς προπονητές στην πυγμαχία και επειδή εμείς μαζί με τα ενεργά σωματεία είμαστε η Πυγμαχία, επειδή το άθλημα μας είναι για λίγους επίλεκτους πυγμάχους, επειδή εμείς κάνουμε Πρωταθλητισμό με κανόνες και όρους και όχι τσαρλατανισμό με δήθεν μέντορες, καλώ τους προπονητές των ενεργών σωματείων  να γυμνάζουν   υγιείς και ικανούς πυγμάχους και να συμμετέχουν στους προγραμματισμένους αγώνες της ΕΟΠ οι οποίοι πλέον του κινήτρου που έχουν από την πολιτεία  για την εγγραφή τους στον ειδικό πίνακα ώστε να λαμβάνουν τα ειδικά μόρια , έχουν και οικονομικό κίνητρο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την Γεν.Συνέλευση  τίμησαν με την παρουσία τους πολύ επώνυμοι του χώρου μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, του Παναθηναϊκού ο κος Ιωάννης Κοτσίρης, του Π.Α.Ο.Κ και μέλος της EUBC κος Νίκος Παναγιωτόπουλος καθώς και ο αγαπητός σε όλους πλέον Πρόεδρος της Ε.Φ.Ι.Π και Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Γεώργιος Λενός, ο οποίος στήριξε εμπράκτως την Γεν.Συνέλευση.

Εκ του γραφείου τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ