ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ έτους 2015

Αριθ.Πρωτ.: 1689                            Αθήνα,  21 / 09 / 2015

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

ΘΕΜΑ :    Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας κατηγορίας Παίδων, Παμπαίδων,
                Κορασίδων και Παγκορασίδων  έτους 2015.

Κύριε Πρόεδρε,
    Ενόψει της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κατηγορίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων για το έτος 2015, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
    Το εν λόγω Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Θεοδώρων (Δήμου Λουτρακίου) , από 22 έως 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Προκήρυξης των αγώνων του έτους 2015.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΑΙΒΑ όπως αυτοί ισχύουν, η ιατρική εξέταση και η ζύγιση θα γίνουν το πρωί της πρώτης ημέρας της έναρξης των αγώνων ήτοι στις 22/10, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 έως 10:00 πμ, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου MARION στο Λουτράκι τηλ.: 27440-66800 ή (801)
    Για τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες η ζύγιση και η ιατρική εξέταση θα γίνονται καθημερινώς το πρωί 08:30 έως 09:30 σε αίθουσα του ίδιου Ξενοδοχείου.
    Λάβετε υπόψη σας επίσης ότι, η κλήρωση και το ζευγάρωμα των πυγμάχων θα γίνει στις 11:00 το πρωί της πρώτης ημέρας των αγώνων Πέμπτη 22/10/2015 στο ίδιο Ξενοδοχείο.
ΠΡΟΣΟΧΗ:  Σας κάνουμε γνωστό ότι το Ξενοδοχείο MARION στο Λουτράκι προσφέρει ειδική τιμή διαμονής με πρωινό ή με ημιδιατροφή σε όλους τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα.   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα ανωτέρω τηλέφωνα του Ξενοδοχείου.
    Για  πληροφορίες σχετικά με τυχόν οφειλές ή οικονομικές διαφορές του Σωματείου σας και άλλα με την Ε.Ο.Π., τα οποία καλείστε να τακτοποιήσετε άμεσα , μπορείτε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο της Ομοσπονδίας στο τηλ. 210 8674 884.
    Για τεχνικά θέματα καλέστε το τεχνικό τμήμα της ΕΟΠ στο τηλ. 210 2478 557.
Σημειώνουμε ότι η αρχική δήλωση συμμετοχής των πυγμάχων σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα και τα προβλεπόμενα σχετικά στο κεφ.1  καθώς και τους όρους διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κατηγορίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων & Παγκορασίδων της Προκήρυξης των αγώνων έτους 2015 πρέπει να υποβληθεί ή να αποσταλεί στη γραμματεία της Ε.Ο.Π. (Φ. Νέγρη 9, Κυψέλη), μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ενώ η τελική δήλωση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου .
Σας κάνουμε γνωστό επίσης ότι κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος έχει προβλεφθεί να διεξαχθεί έλεγχος Doping. Υπενθυμίζουμε ότι οι, από τον Νόμο, προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση  θετικού αποτελέσματος είναι ιδιαιτέρως αυστηρές.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας