ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STRANJA ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Με 1 γυναίκα και 4 άνδρες  πυγμάχους θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα στο Διεθνές Τουρνουά Stranja στην Σόφια – Βουλγαρία στις 20 Φεβρουαρίου .
Η αποστολή μας θα αποτελείται από τους :
Μανδουραράκης      64  kg
Τσανικίδης              69  kg
Τσαγκράκος            75  kg
Καλαμάρας              81  kg
Κουτσογεωργοπούλου    51 kg
Όσοι από αυτούς στα πλαίσια της προετοιμασίας τους αγωνίστηκαν στο Κύπελλο του Παναθηναϊκού , απέδειξαν ότι είναι σε πάρα πολύ καλή φυσική και τεχνική κατάσταση και ροντάρουν  την αγωνιστική τους κατάσταση, για την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος, καθώς και για το θέαμα που είδα στους αγώνες δήλωσε ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Περικλής Τρικαλιώτης.
Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 2 από τους κορυφαίους έμπειρους προπονητές στην χώρα μας , ο Σταύρος Καλαμάρας και ο Λευτέρης Λειβάδης καθώς και ο διακεκριμένος Δ/Κ  Νίκος  Πουταχίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το καινούργιο Ιατρικό  Τeam της ΕΟΠ  με επικεφαλή τον καρδιολόγο Ναπολέων Αναγνώστου ήδη κοουτσάρει ιατρικά την Εθνική μας ομάδα και αρχειοθετούν στοιχεία για τους πυγμάχους τα οποία δεν υπήρχαν στο παρελθόν .