ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο. ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

print
email

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΧIΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Όπως μας ενημέρωσαν Σωματεία Μέλη μας εμμέσως πλην  σαφώς  συνεχίζουν να πιέζονται και να απειλούνται, από επίδοξους μνηστήρες  που ξαφνικά ερωτεύτηκαν παράφορα την Ομοσπονδία Πυγμαχίας  και  οι οποίοι  ενώ αποτελούν μία ισχνή μειοψηφία   παρουσιάζονται ως  δήθεν  ισχυροί .
Κατόπιν τούτου σας ενημερώνουμε ότι: 
Επειδή η Διοίκηση της Ομοσπονδίας αποτελείται από Μέλη τα οποία σε ενδελεχείς οικονομικούς ελέγχους από το Υπουργείο Οικονομικών  και το ΣΔΟΕ χαρακτηρίστηκαν άμεμπτοι.
Επειδή με την στήριξη σας είμαστε μία νέα Διοίκηση 3 μηνών και δεν πρόκειται να δεχθούμε κανενός είδους  απειλές και εκβιασμούς.
Επειδή κάποιοι επιδεικνύουν  έγγραφα, δήθεν παρουσία δικηγόρων χωρίς να δίνουν αντίγραφα σε κανένα, προσπαθώντας να διασύρουν και να σπιλώσουν τα Μέλη και είναι άξιο απορίας γιατί δεν τα καταθέτουν στις εισαγγελικές αρχές .
Επειδή αναφέρονται συκοφαντικά σε δήθεν καταγγελίες που  πρόσφατα κάποιοι τιμωρήθηκαν με πολυετή φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση .
Επειδή αυτές οι  γκεμπελικές  πρακτικές  παραπέμπουν σε σκέψεις και συνειρμούς προς κάθε κατεύθυνση. 
Επειδή έχουμε δόση εντολή ήδη στον νομικό μας σύμβουλο  να καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές ασφαλείας σχετικές  ανωμοτί  πράξεις   .
Επειδή χρειαζόμαστε την βοήθεια σας προκειμένου να  εξαλείψουμε  κάθε είδους εκβιασμούς και απειλές .
Για τους  παραπάνω λόγους καλούμε όποιο Σωματείο Μέλος μας δέχεται  απειλή ή εκβιασμό από τον οποιοδήποτε, να μας το καταγγείλει επίσημα και άμεσα,  προκειμένου να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας , ή μπορούν να απευθυνθούν στην ΓΑΔΑ Διεύθυνση εκβιαστών.
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας αλλά και τα σωματεία μέλη μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ειδικά από θρασύδειλους εκβιαστές .
Εκ του γραφείου τύπου

 

Έχει διαβαστεί 1076 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 48 επισκέπτες και 0 μέλη.