ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Πανδαισία Πυγμάχων με βροντερές γροθιές στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. της Σαντορίνης, ταρακούνησαν για καλά το νησί.

Αλήθεια, πόσοι γνωρίζουν ότι ένα από τα υπέροχα αξιοθέατα της Σαντορίνης είναι και το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κλειστό γυμναστήριό της? Εκεί με την βοήθεια του προέδρου της κ. Αντώνη Καντζέλη, του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αϊδινιώτη και με την έμπρακτη προσφορά πληθώρας επιχειρηματιών η Ομοσπονδία Πυγμαχίας, αναβιώνοντας ιστορικές μνήμες, διοργάνωσε το 2o Κύπελλο Αγώνων Πραβατζή.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της φιλάθλου ιδιότητος και μέλος της επιτροπής Ολυμπιακών αγώνων κος Γεώργιος Λενός.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με αναφορά στα βιογραφικά των πυγμάχων από δύο υπέροχες παρουσιάστριες, την Σπυριδούλα, γνωστή για την αγάπη της στο άθλημα της πυγμαχίας και την Μαρία που έκανε το ντεμπούτο της και πραγματικά ήταν υπέροχη.
Στη συνέχεια, επάνω στο ρινγκ, έγινε η παρουσίαση των πυγμάχων, των προπονητών καθώς και των Διαιτητών/Κριτών, προκαλώντας ενθουσιασμό στην εξέδρα.
Συγχαρητήρια στους πυγμάχους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν μια πανδαισία αγώνων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο υπέροχο στολίδι της Σαντορίνης, έδωσαν πολλοί από τους παρευρισκομένους.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας μεταξύ των άλλων επιχειρηματιών θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Φουστέρη για την προσφορά του στην διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

64 κιλά, ο Ζηκόπουλος Αλέξανδρος του Κολοσσού νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Ντοντόλη Ορέστη της ΠΥΓΜΗ.
64 κιλά, ο Χρήστου Αλέξανδρος του Εθνικού ΓΣ νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Αθανασίου Δημήτριο της ΠΥΓΜΗ.
75 κιλά, ο Ζεάκης Γεώργιος του Μίνωα νίκησε με 2-1 στα σημεία τον Μέκρα Γρηγόριο του ΤΑΛΩΣ.
64 κιλά, ο Τσανικίδης Αλέξανδρος του Αλέξανδρ.Αχαρνών νίκησε με τεχνικό Κ.Ο. τον Κονταξή Βασίλειο της ΠΥΓΜΗ.
75 κιλά, ο Στάθης Θωμάς του Κολοσσού νίκησε με 2-1 στα σημεία τον Στεφανίδη Χαράλαμπο του ΤΑΛΩΣ.
75 κιλά, ο Στεφανάτος Γεώργιος της ΠΥΓΜΗ νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Τάνη Νικόλαο του Εθν.Κοζάνης.
81 κιλά, ο Κατσαούνης Γεώργιοσ του ΤΑΛΩΣ νίκησε με τεχνικό Κ.Ο. τον Κονοφάο Γεώργιο του Μίνωα.
81 κιλά, ο Τσακουρίδης Οδυσσέας του Περάματος νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Σιδηρόπουλο Χαράλαμπο του Εθν.Κοζάνης.
81 κιλά, ο Καλαμάρας Πολυνείκης του Εθν.Κοζάνης νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Μπιρμπίλη Ιωάννη του ΤΑΛΩΣ.
91 κιλά, ο Τζανάκης Κων/νος του Μίνωα νίκησε με 3-0 στα σημεία τον Παπαθανασίου Κων/νο του ΠΑΟ.