ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 1* ΑΙΒΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 1* ΑΙΒΑ
6η ημέρα σήμερα για τους υποψήφιους στην διεθνή σχολή προπονητών πυγμαχίας 1* αστεριού ΑΙΒΑ. Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα των πρακτικών εξετάσεων της σχολής.
Αύριο Κυριακή οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις γραφτές εξετάσεις που όπως γνωρίζουμε θα αντιπροσωπεύουν το 30% της βαθμολογίας τους.
Ήταν μία πολύ καλή σχολή όπου το επίπεδο των Ελλήνων υποψηφίων διεθνών προπονητών πυγμαχίας ΑΙΒΑ ήταν πολύ καλό σχολίασε ο instructor της ΑΙΒΑ και υπεύθυνος της σχολής κος Ervin και συνέχισε λέγοντας ότι όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα όπως είχαμε ζητήσει και ευχαρίστησε την Διοίκηση της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Εμείς ως διοίκηση ευχαριστούμε τον κο Ervin για την ομολογούμενη βοήθεια με τις γνώσεις του που έχει προσφέρει στους Έλληνες υποψήφιους διεθνείς προπονητές πυγμαχίας ΑΙΒΑ.
Γνωρίζουμε ότι οι υποψήφιοι έχουν πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα για αυτό ευχόμαστε Καλή Επιτυχία.