ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 1* ΑΙΒΑ

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ 1* ΑΙΒΑ

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΡΑΝΤΖΑΤΑ ΣΟΦΙΑ

Αυλαία για την Διεθνή σχολή προπονητών πυγμαχίας 1* ΑΙΒΑ που οργάνωσε η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας .
Ο instructor της σχολής κος Ervin Kade μετά το τέλος των γραπτών εξετάσεων κάλεσε κατ ιδίαν κάθε υποψήφιο και του ανακοίνωσε το αποτέλεσμα .
Ο κύριος Ervin ευχαρίστησε την διοίκηση της ΕΟΠ για την άψογη διοργάνωση της σχολής και την αμέριστη βοήθεια τους.
Μετά το πέρας των εξετάσεων ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠ κος Περικλής Τρικαλιώτης παρέθεσε γεύμα εργασίας στον κο Ervin οπου μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της πυγμαχίας  στην Ελλάδα καθώς επίσης την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Τουρνουά Στράντζατα που διεξάγεται στην Σόφια από 21-26 /2/2017.
Η Εθνική μας αποστολή αποτελείται από τους : Μανδουραράκη Πέτρο του Εθνικού Γ.Σ στα  64kg, Τσανικίδη Αλέξανδρο του Ολυμπιακού στα 69kg, Τσαγκράκος Πουλίκος του Ολυμπιακού στα 75kg, Καλαμάρας Πολυνείκης του Παναθηναικού στα 81kg, και Κουτσογεωργοπούλου Κατερίνα της Δροσιάς στα 51kg.
Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καλαμάρας Σταύρος και Λειβάδης Λευτέρης καθώς και ο Διεθνής Δ/Κ Πουταχίδης Νίκος.
Στην Σόφια βρίσκεται επίσης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Κώστας Γαζής ο οποίος όπως δήλωσε θέλει να δει κατ ίδιαν την αγωνιστική κατάσταση των πυγμάχων της Εθνικής μας ομάδας, σε αυτό το πολύ δύσκολο Διεθνές Τουρνουά όπου η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 200 πυγμάχους από 34 χώρες.
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην αποστολή της Εθνικής.