ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

print
email
ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΥΓΜΑΧΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ STRANDJA ΣΤΗΝ SOFIA ( BUL)

Ένας υπέροχος αγώνας μεταξύ του Μανδουραράκη και Lizunenko από την Ρωσία στα 64kg καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους .
Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι για τον νεαρό πυγμάχο ήταν ο πρώτος του μεγάλος διεθνής  αγώνας , αποκτά ιδιαίτερη σημασία το ότι αγωνίστηκε γροθιά στην γροθιά χωρίς να χαριστή του αντιπάλου του , χάνοντας τον αγώνα με ένα μόνο σημείο στον γύρο.
Άστραψε και βρόντηξέ ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στα 69kg ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Kvachatadze από την Γεωργία και κέρδισε όλους τους γύρους με ομόφωνη απόφαση των κριτών .
Ο Τσαγκράκος Παύλος αγωνίζεται αύριο με Βούλγαρο και ο Καλαμάρας Πολυνείκης με τον Αμερικάνο Hamphill Sean.
Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα και υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΠ Κώστας Γαζής ο οποίος ως VIP καλεσμένος είχε συνάντηση με την υπουργό αθλητισμού και τον Πρόεδρο της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας Πυγμαχίας  , όπου συζήτησαν θέματα συνεργασίας για ανταλλαγή προγραμμάτων σε διακρατικό επίπεδο όσον αφορά την καλύτερη προετοιμασία των πυγμάχων.
Το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και οι πυγμάχοι μας  σε αρίστη κατάσταση και ανταποκρίνονται θετικά , επισήμαναν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές κος Καλαμάρας Σταύρος και κος Λειβάδης Λευτέρης.
Καλή επιτυχία στα παιδιά μας.   

 

Έχει διαβαστεί 593 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 22 επισκέπτες και 0 μέλη.