ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ 2012

print
email
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ 2012

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΥΓΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και για δεύτερη ημέρα ο Πολυνείκης Καλαμάρας, ανακηρύχθηκαν νικητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που διεξάγεται στο Υερεβάν της Αρμενίας. 
Πανάξιοι νικητές κατάφεραν να είναι σήμερα στους 8 καλύτερους πυγμάχους του κόσμου, υποχρεώνοντας των πυγμαχικό κόσμο παγκοσμίως στην αναγνώρισή τους. Για τα Ελληνόπουλα παιδιά θαύμα, μιλούν όλοι στο Υερεβάν και έμπειροι προπονητές στην διοργάνωση αναρωτιούνται που ήταν αυτά τα παιδιά.

 

Πρώτος άνοιξε τον χορό ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στην κατηγορία των 64 κιλών, νικώντας τον Αυστραλό Kevin στα σημεία με 18:7. Συνεχίζοντας με ένα ρεσιτάλ πυγμαχίας το "παιδί θαύμα", όπως τον αποκαλεί η AIBA, νίκησε τον Ρώσο Παγκόσμιο Πρωταθλητή με 21:13 και σήμερα ανάγκασε τον Κινέζο Wang να διακόψει στον δεύτερο γύρο του αγώνα πατώντας γερά στην 8η θέση Παγκοσμίως. 
Αύριο παίζει με τον Κουβανό Brown διεκδικώντας το πρώτο του μετάλλιο.
Συνεχίζοντας, ο Πολυνείκης Καλαμάρας κέρδισε την πρώτη ημέρα στα σημεία τον Ελβετό Orfia με 20:11 και σήμερα μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, έκανε την νίκη της ημέρας στην διοργάνωση, νικώντας στα σημεία το φαβορί πυγμάχο της Αρμενίας Arouan με 15:14. 
Τώρα συμμετέχοντας στους οχτώ καλύτερους πυγμάχους του κόσμου θα διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο, παίζοντας αύριο με τον Ρώσο Madiev.
 
Έχει διαβαστεί 4580 φορές
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Προηγούμενο άρθρο
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Εγκόμια της AIBA
Επόμενο άρθρο
Εγκόμια της AIBA

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 28 επισκέπτες και 0 μέλη.