ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ CHAMPIONS CUP

print
email

-

 Αρ.πρωτ: 1926                                                           Αθήνα, 02 / 06 / 2014
ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ
 
Κύριε Πρόεδρε,
Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο για τον Ιούνιο Κύπελλο Πρωταθλητών (Champions Cup) θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Ιουλίου και ώρα 20:00, στην Αρεόπολη της Ανατολικής Μάνης .
Για τον λόγο αυτό, τα ενδιαφερόμενα σωματεία προκειμένου οι πυγμάχοι τους να συμμετάσχουν στους εν λόγω αγώνες, καλούνται όπως προβλέπεται να υποβάλλουν άμεσα στην Ομοσπονδία δήλωση συμμετοχής με πλήρη στοιχεία των αθλητών τους, όπως αυτή συμπεριλαμβάνεται στο συνημμένο υπόδειγμα της προκήρυξης των αγώνων του έτους 2014, (δήλωση συμμετοχής – κύπελλο Πρωταθλητών), το αργότερο έως την Παρασκευή 13 Ιουνίου και ώρα 14:00, προκειμένου να ζευγαρωθούν οι αθλητές τους και να ενημερωθούν έγκαιρα σχετικά με τον αντίπαλο που πρόκειται να αγωνιστούν.
Υπενθυμίζουμε ότι στους αγώνες αυτούς δύνανται να συμμετέχουν μόνο πυγμάχοι κατηγορίας Β’ και Α’ Ανδρών ELITE οι οποίοι δύνανται επίσης  σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη των αγώνων του έτους 2014 να αγωνιστούν και μεταξύ τους, χωρίς κάσκες.
Εφιστούμε την προσοχή σας στο ότι δεδομένου ότι προβλέπεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την δήλωση συμμετοχής σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
 
 Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας
      Κωνσταντίνος Γαζής                              Περικλής Τρικαλιώτης 
 
Έχει διαβαστεί 1648 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 18 επισκέπτες και 0 μέλη.