ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, στα πλαίσια της πολιτικής της για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της Πυγμαχίας, ανακοινώνει τον ορισμό του επιχειρηματία και πρώην πυγμάχου κ. Σειρηνάκη Δημήτρη  ως α) Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας, β) Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κανονισμών,  γ) Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και δ) Έφορο Εθνικών Ομάδων, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. και ειδικότερα με την Τεχνική Επιτροπή, αναλαμβάνει τα καθήκοντα για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τέλεση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, την υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων, την αξιολόγηση και σύνθεση των Ελληνικών αποστολών στις Διεθνείς διοργανώσεις, την συγκρότηση της επαγγελματικής πυγμαχίας σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, καθώς και την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας  στις Δημόσιες σχέσεις της.
       «Με τη βεβαιότητα ότι θα ενεργήσετε ευσυνείδητα, ανιδιοτελώς και με βασικό κίνητρο την αγάπη σας για το άθλημα της Πυγμαχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζει στη Διοικητική δομή της Ομοσπονδίας, σας εύχεται καλή επιτυχία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και βοήθεια στο έργο σας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π., κ. Γαζής.
       «Είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για εμένα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου σε ένα άθλημα που έχω υπηρετήσει , που αγαπώ και που μου έχει προσφέρει και αυτό τόσα πολλά.», απάντησε ο κ. Σειρηνάκης.

Εκ του γραφείου τύπου

It has been read 806 times

Category map

Recent comments

There are no comments.

Who is online

We have 63 guests and 0 users online.