ΘΡΙΑΜΜΒΕΥΣΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ & ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ

print
email
ΘΡΙΑΜΜΒΕΥΣΑΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ & ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Σε ένα από τα καλύτερα και δυσκολότερα Τουρνουά του Κόσμου το Στράντζατα  χαρακτηρισμένο από την ΑΙΒΑ ως Α΄κατηγορία Τουρνουά οι πυγμάχοι μας επελαύνουν με σαρωτικές Νίκες ( 3 αγώνες – 3 Νίκες ).
Νωρίς το απόγευμα το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού ο Αλέξανδρος Τσανικίδης κατατρόπωσε τον αντίπαλο του Αμερικάνο  Seballo Brian πρωταθλητή στην κατηγορία των 69 kg , μεθαύριο θα πυγμαχήσει με τον Sylva από την Σουηδία .
Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε  ώρα και ο νεοαποκτηθείς πυγμάχος του Παναθηναϊκού Πολυνείκης Καλαμάρας με το βροντερό παρών του επάνω στο ρινγκ , δεν άφησε καμία αμφιβολία   στους κριτές και σάρωσε τον αντίπαλο του Hemphill  Αμερικάνο πρωταθλητή στην κατηγορία των 81kg .
Φοβερό το δίδυμο των Ομοσπονδιακών προπονητών, τους Καλαμάρας Σταύρος και Λειβάδης Λευτέρης που όπως δηλώνουν , τα παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους  και έκανα την υπέρβαση.
Αύριο ρίχνεται στην μάχη και το έτερο καμάρι του Ολυμπιακού Τσαγκράκος Παύλος στα 75 kg .
Τις γροθιές της επίσης προθερμαίνει και το αστέρι των Βορείων Προαστείων η Κουτσογεωργοπούλου Κατερίνα της Δροσιάς, στα 51 kg, όπου και  αγωνίζεται αύριο με την Δημήτροβα από την Βουλγαρία.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστα Γαζής δήλωσε ότι οι προσπάθειες μας έχουν αρχίσει και αποδίδουν καρπούς .
Οι σωστές αποφάσεις μας υλοποιούνται άψογα από ικανότατους προπονητές και έχουμε αρχίσει την συγκομιδή. 
Το κλίμα στην ομάδα είναι ενθουσιώδες και το ηθικό ακμαιότατο.
Καλή συνέχεια παιδιά. 

 

Έχει διαβαστεί 452 φορές

Σύνδεση

Χάρτης κατηγορίας

Πρόσφατα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Ποιός είναι online

Έχουμε online 24 επισκέπτες και 0 μέλη.