ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΚΑΒΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ¨ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ¨

Το σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ  ΑΡΗΣ στην μνήμη του Παντελή Γκαβέζου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨.

   Στους αγώνες συμμετείχαν δεκαπέντε σύλλογοι από την Βόρειο Ελλάδα με ογδόντα πυγμάχους όλων των κατηγοριών. Οι αγώνες του  Σαββάτου διεξήχθησαν σε δυο περιόδους:  στην  πρώτη  συμμετείχαν μικροί σε ηλικία αθλητές από παιδικές ακαδημίες και στην δεύτερη πραγματοποιήθηκαν αγώνες ενηλίκων οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.

   Το τμήμα πυγμαχίας του ΑΡΗ συμμετείχε με 7 αθλητές στους αγώνες των παιδικών ακαδημιών , τους Ράπτη Δημήτρη , Κωνσταντινούδη Πέτρο , Ελευθεριάδη Γεώργιο , Κωνσταντινούδη Αλέξανδρο , Καλπάκη Τριαντάφυλλο, Τσάμη Δημήτριο και Κατσουπάκη Λάζαρο και με 10 αθλητές στους αγώνες ενηλίκων από τους οποίους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν, ο Κουλούρης Εμμανουήλ στα 44.5 κιλά  και ο  Κωνσταντινούδης Γεώργιος στα 46 κιλά. Στην κατηγορία παμπαίδων, η Σιαπάτη Αφροδίτη στα 57 κιλά στην κατηγορία των γυναικών, στην κατηγορία ανδρών ο Νάκος Λεωνίδας στο 81 κιλά, ο Πόππης Αθανάσιος στα 69 κιλά, ο Καρανικόλας Δημήτρης στα 75 κιλά και ο Δρούγος Ιωάννης στα +91 κιλά. Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά η Μέτσκα Παναγιώτα και στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά ο Καλαιτζίδης Στέφανος και ο Πιτιανούδης Σταύρος.
Τους αγώνες παρακολούθησαν αρκετός φίλαθλος κόσμος της πυγμαχίας ,ο οποίος γέμισε την αίθουσα , επίσης τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδρυτής του τμήματος και για 30 χρόνια προπονητής Μιχάλης Μπογδάνος και ο Γεν. Γραμμ. της Ε.Ο.Πυγμαχίας  Βεργόπουλος Βασίλειος.

Image
Image

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search