ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ & ΠΥΓΜΑΧΙΑ

 

Αγαπητά Μέλη της Ε.Ο.Π

Με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα διαφόρων - «ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ» της πυγμαχίας και πάλι εν δράσει!!!- βρίσκουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε ξανά σε κάποιους, οι οποίοι «αγαπούν» την πυγμαχία τόσο πολύ, ώστε γι’ αυτό το λόγο ακόμα και σήμερα διεκδικούν από αυτήν Δεκάδες χιλιάδες ευρώ  για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες τους στην ένδοξη πρώην Διοίκηση 2004-2005! Κάτι σαν «την σκότωσα γιατί την αγαπούσα»!

Αφού λοιπόν απέτυχαν πρωτοδίκως να υποστηρίξουν τις διπλές συμβάσεις τους με την Ομοσπονδία – όντας οι ίδιοι και ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!- κατέφυγαν στο Εφετείο. Αφού απέτυχαν και εκεί, ΤΩΡΑ προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.
Και πάντα εμφανίζονται να «σκίζουν τα ρούχα τους» για την πυγμαχία λίγο πριν την εκδίκαση των υποθέσεων τους.
Ας μας πούν επιτέλους αυτοί οι «αγνοί και υπεράνω συμφερόντων  υπερασπιστές» της πυγμαχίας, 
Α)πως απαιτούν να λάβουν υπέρογκες αμοιβές για ανύπαρκτες Εθνικές Ομάδες το έτος 2005, όταν η Ομοσπονδία δεν είχε αγωνιστική δραστηριότητα, υπήρχε επίσχεση του προσωπικού και το συνολικό χρέος του ενός εκατομμυρίου ευρώ της τότε Διοίκησης, κλήθηκε να το καλύψει η απο 1/1/2006 Διοίκηση και το πληρώνει μέχρι σήμερα; Ξέρεις αγαπητέ «Νταρντανιάν» οτι το 2014 η Ομοσπονδία μας για τα τότε ταξιδάκια σας υποχρεώθηκε με δικαστική απόφαση να πληρώσει 60.000ευρώ σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο για χρέη 2004-2005; Ξέρεις οτι ο συνολικός προϋπολογισμός για το 2014 ήταν 250.000; Ξέρεις οτι με 190.000 ευρώ καλύφθηκαν όλες οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας  και οι λειτουργικές (5 άτομα προσωπικό, ασφαλιστικές εισφορές, εφορία, ΤΗΛ., ΔΕΗ, κ.λ.π.) και οι αγωνιστικές (Πανελλήνια Πρωταθλήματα, συμμετοχές στο εξωτερικό κ.λ.π);

Β) Βρε ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ ποιούς αθλητές προπονούσαν άραγε το 2005; Γιατί ούτε αγώνες έγιναν, ούτε αποστολές στο εξωτερικό, ούτε προπονήσεις! Είναι δυνατόν να πληρώσει ένα νοσοκομείο αμοιβή χειρουργού, χωρίς ασθενή που να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση; Είναι δυνατόν η ομοσπονδία να πληρώνει προπονητές και να μην υπάρχουν αθλητές;  ΙΣΩΣ προπονούσαν όλοι τον καημένο  Τιμολέοντα! 

Γ) πόσοι προπονητές υπήρχαν; -ΓΙΑΤΙ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1/1/2005 – ημερομηνία λήξης δεν υπήρχε και άκουσον–άκουσον (οι δεύτεροι των συμβαλλομένων Μονομερώς μπορούσαν να παρατείνουν τις συμβάσεις τους) Με τόσους προπονητές οι ελίτ Εθνικές μας Ομάδες θα ήταν τουλάχιστον διακόσιοι αθλητές! Φανταστείτε πόσοι θα ήταν οι απλοί αθλητές!

Δ) το κυριότερο! Μήπως να σχολιάσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ του έτους 2005; Επι εποχής δικής τους και με την «εξαιρετική» τότε Διοίκηση, την οποία επαινούν και επικροτούν!!!! Πόσοι αγώνες έγιναν τότε; Πόσους αθλητές κατέβασαν οι “top”  των “top” προπονητών; Πού είναι οι πρωταθλητές τους; Μήπως οι πυγμάχοι τους είχαν πάει να δούνε το «ROCKY 0»;

ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί δεν έγινε Πρωτάθλημα Α κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ το 2005;

Μήπως αντί να το παίζουν «κινέζοι» μερικοί-μερικοί, να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την διάλυση τότε της πυγμαχίας και μάλιστα στην εποχή των «παχύσαρκων! αγελάδων»,  με  προϋπολογισμούς άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως; Και ο Νοών Νοειτω 

 

Το θράσος μερικών δεν έχει όρια!

Μιλούν για την ανιδιοτέλεια και είναι αυτοί που διεκδικούν τρελά ποσά σήμερα απο την Πυγμαχία! 
Είναι αυτοί που έλαβαν τρελά ποσά και στο παρελθόν επι προτέρων του 2006 Διοικήσεων!
Είναι αυτοί που πλασάρονται ως «αυτοδημιούργητοι», «επαναστάτες» και «αγωνιστές» χωρίς την κάλυψη του Δημοσίου και την σιγουριά της μονιμότητας!

Φαίνεται ότι τους άρεσαν τα πρωταθλήματα «travel tours» με συμμετοχές 200 πυγμάχων και πετσέτα (μονόχρωμη-κλαρωτή-εμπριμέ) σύννεφο, σε σημείο να μην προλαβαίνει η γραμματεία αγώνων να σημειώνει τα Δελτία Αθλητών και να τελειώνουν οι ημερήσιοι αγώνες σε δύο-τρείς ώρες. Να παραμένουν όλοι <νικήτές-ηττημένοι> για την εμπειρία <όποιος ρίξει γρήγορα την πετσέτα κερδίζει> καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος  και να καλύπτονται όλα τα έξοδα από την Ομοσπονδία;;;;;; αλλά βλέπεις για αυτά που γινόντουσαν τότε κληθήκαμε να λογοδοτήσουμε και να πληρώσουμε εμείς,  γιατί όλοι εσείς οι ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια.

Καημένε Τιμολέοντα έπρεπε να ήσουν τότε!!!!!!!

Ας τα πούν τουλάχιστον αυτοί που δεν συντηρούν τις οικογένειες τους με δύο μισθούς δημοσίου !
Αυτοί που δεν κυνηγούν τις διπλές συμβάσεις! 
Και αυτοί που έχουν την αξιοπρέπεια να ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο!!!!!!!!!!

Μέχρι σήμερα, οι Διοικήσεις μετά το 2006  τόλμησαν και διέγραψαν πάνω από 100 ανενεργά σωματεία –μαϊμού και η Γενική Συνέλευση, η οποία είναι το ανώτατο  ΝΟΜΙΜΟ Διοικητικό όργανο,  αποφασίζει με συντριπτική πλειοψηφία! ΜΟΝΟ τα ενεργά σωματεία θα μείνουν! Η Μαϊμού ταμπέλα στην πόρτα των Γυμναστηρίων << Μέλος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας >> τέλος.
Φτάνει πιά! 
Η Πυγμαχία δεν έχει ανάγκη από εσάς τους «Δήθεν» με τα μεγαλόπνοα σχέδια!
Ας πάτε αλλού να τα εφαρμόσετε! Εκεί που δεν σας ξέρουν ως  ΝΤΑΡΝΤΑΝΙΑΝ.
Εδώ δεν σας παίρνει γιατί σας ξέρουμε καλά και έχουμε πολλά για την γούνα σας!

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search