ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ !!!!

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2014

Είκοσι πυγμάχοι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στην γιορτή της Πυγμαχίας που θα γίνει στα Φηρά της Σαντορίνης, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, το Σάββατο 31 Μαΐου και ώρα 20:00.
Αναμένονται πολύ καλοί αγώνες εφόσον οι πυγμάχοι μεταξύ των άλλων θα διαγωνιστούν για μια θέση στο RANK LIST όπου όπως είναι γνωστό οι 1ος, 2ος και 3ος θα λάβουν οικονομικό Πρίμ.
Οι εν λόγω αγώνες εκτός των άλλων είναι επίσης κριτήριο προεπιλογής πυγμάχων ELITE ικανούς για επαγγελματική Πυγμαχία APB-WSB-AIBA.
Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι 2 τελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κατηγορίας Β’ Ανδρών, μεταξύ του Τάνη Νικόλαου (Εθνικού Κοζάνης) και του Στεφανάτου Γεώργιου (ΠΥΓΜΗ) στα 75 kg., καθώς και του Σιδηρόπουλου Χαράλαμπου (Εθνικού Κοζάνης) και του Τσακουρίδη Οδυσσέα (ΑΠΣ Περάματος) στα 81kg.
«Είναι μεγάλη μας τιμή που οι τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες του νησιού αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν με την Ε.Ο.Π. αυτούς τους αγώνες αναβιώνοντας ιστορικές μνήμες» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κος Κωνσταντίνος Γαζής.
«Η ευκαιρία που θα δοθεί στους φιλάθλους και κυρίως στην νεολαία του νησιού, από την διεξαγωγή των αγώνων πυγμαχίας, να έρθουν σε γνωριμία με ένα άθλημα όχι τόσο γνωστό στην Σαντορίνη, είναι σημαντική. Επομένως τόσο ο Οργανισμός όσο και ο Δήμος Θήρας θα σταθούν αρωγοί για την πραγματοποίηση τους» δήλωσε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) κος Αντώνιος Καντζέλης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΑΒΑΤΖΗ

Loading...

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search