ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΠ προς τον Ιατρό της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας κ. Γιάννη Καλλιάτσο

 

Με την παρούσα ανακοίνωση η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας εκφράζει την βαθύτατη εκτίμηση και τις ολόθερμες ευχαριστίες της προς τον καρδιολόγο της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας, κ. Γιάννη Καλλιάτσο για τις πολυτιμότατες ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην «οικογένεια» της ελληνικής Πυγμαχίας.

Ο κ. Γιάννης Καλλιάτσος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, προσφέροντας αφιλοκερδώς τις καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές μας συνδυάζοντας την αμέριστη προσφορά του στο άθλημα της «καρδιάς» μας με τη συνέπεια του επαγγελματία και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου.

Είναι ένας γιατρός με κατάρτιση, εμπειρία και ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους αθλητές μας. Ένας γιατρός αξιόπιστος, ένας λαμπρός επιστήμονας μα πάνω από όλα ένας αξιόλογος και σπουδαίος άνθρωπος με ανιδιοτελή προσήλωση στο ιατρικό λειτούργημα, χωρίς ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας. Είναι υποδειγματικός, με ήθος, αξιοπρέπεια και πραγματικά τιμά τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη. Είναι άξιος κάθε επαίνου και πολλών θερμών συγχαρητηρίων.

Ιατροί τέτοιας επιστημονικής κατάρτισης, ήθους και εργατικότητας, όπως ο κ. Καλλιάτσος αποτελούν κόσμημα όχι μόνο για την ομοσπονδία μας, αλλά και για το σύνολο της Ιατρικής Κοινότητας της Πατρίδας μας. Ευχόμαστε να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και φάρο έμπνευσης στις νέες γενιές ιατρών.

Η ΕΟΠ αισθάνεται περήφανη και ευχαριστεί τον κ. Καλλιάτσο για την συνεχή βοήθειά του στην ορθή διάγνωση και φροντίδα των αθλητών μας, έτσι ώστε να παραμένουν ασφαλείς και υγιείς.

Η ΕΟΠ εκτιμά ειλικρινά την σχέση αυτή και θεωρεί βέβαιο ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο και τη νέα αθλητική σεζόν.

Εκφράζουμε δημοσίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος και ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search