ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Ανδρών & Γυναικών 2023: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στους Άνδρες, ο Ολυμπιακός στις Γυναίκες

 

Με μεγάλη επιτυχία και σε άριστο αθλητικό κλίμα ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών & Γυναικών, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Σε ένα εμβληματικό γήπεδο, ασφυκτικά γεμάτο, στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος η ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, παίζοντας εντός έδρας κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή καθώς και του Πολυνίκη Συλλόγου.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, η ομάδα του Ολυμπιακού διατήρησε τα σκήπτρα της για άλλη μια χρόνια, με τις «ερυθρόλευκες» να δίνουν εκπληκτικές μάχες μέσα στο ρινγκ και να κατακτούν τον τίτλο του Πρωταθλητή αλλά και του Πολυνίκη Συλλόγου στις γυναίκες.

Τα Πρωταθλήματα συγκέντρωσαν την «αφρόκρεμα» της ελληνικής πυγμαχίας προσφέροντας στο κοινό μια εντυπωσιακή προβολή αθλητικής δυναμικής και ανταγωνιστικότητας. Οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν μετά από μια σειρά συναρπαστικών αγώνων, ενώ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκρηκτική πυγμαχική δράση και τον αθλητισμό υψηλού επιπέδου.

Το παρόν έδωσαν, και τις τέσσερεις ημέρες, Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί και κορυφαίοι πυγμάχοι που αποτελούν την ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων για την άψογη διοργάνωση αλλά και για το άριστο κλίμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια των πρωταθλημάτων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους υποστηρικτές και το κοινό που συνέβαλαν στην επιτυχία της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ανδρών & Γυναικών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν ακόμη μία φορά στην ανάδειξη της πυγμαχίας στην Ελλάδα.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search