ΝΕΑ

Euro Youth Boxing Championships 2018

ΡΟΗ ΑΓΩΝΩΝ Γ΄:

Στον τρίτο κατά σειρά αγώνα για τα ελληνικά χρώματα, Χρυσούλα Πλέα,, σήμερα 4η ημέρα αγώνων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα απέναντι στη Γαλλίδα αντίπαλό της,

την οποία νίκησε στα σημεία και αύριο συνεχίζει , ελπίζουμε με δεύτερη νίκη, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, που θα είναι μετάλλιο. Καλή συνέχεια Χρυσούλα!!

Τα Ελληνόπουλά μας κέρδισαν το θαυμασμό των αντιπάλων  τους και σίγουρα την ιδιαίτερη προσοχή τους, για τις επόμενες συναντήσεις τους, γιατί ένα είναι σίγουρο: θα υπολογίζουν τη δυναμική τους οι αντίπαλοι.

 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΩΝ Β΄:

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας για τα χρώματά μας αγωνίστηκε η αθλήτρια Αραμπατζή Ραφαέλα. Μεγάλη η προσπάθειά της, έδωσε έναν αξιόλογο αγώνα και τίμησε τα ελληνικά χρώματα ωστόσο, παρόλη την προσπάθεια που έκανε, έχασε στα σημεία από τη Γερμανίδα αντίπαλό της.

Το μέλλον είναι μπροστά και δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Είμαστε υπερήφανοι Ραφαέλα· είμαστε υπερήφανοι Στέλιο.

Αύριο αγωνίζεται η Χρυσούλα Πλέα. Καλή επιτυχία ευχόμαστε.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομαδάρα μας!

 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΩΝ Α΄:

Ο αθλητής μας Γεωργαντζάς Στυλιανός έδωσε έναν πολύ αξιόλογο αγώνα και εκπροσώπησε επάξια τα Ελληνικά χρώματα αγωνιζόμενος εναντίον του Γερμανού αντιπάλου, από τον οποίο έχασε στα σημεία. Το μέλλον του ανήκει σίγουρα για αυτό και όλοι θα πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτόν.

Η αγωνιστική ημέρα για τα χρώματά μας συνεχίζεται με τον αγώνα της Αραμπατζή Ραφαέλας στα 48 κιλά, η οποία θα αντιμετωπίσει αντίπαλο επίσης​ από τη Γερμανία, γύρω στις 20.30 ώρα Ελλάδος.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search