ΝΕΑ

Νέος Πρόεδρος ΑIBA ο UMAR KREMLEV

Το Σάββατο 12/12/2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της παγκόσμιας ομοσπονδίας-AIBA, με τη συμμετοχή 195 εθνικών ομοσπονδιών.

Νέος πρόεδρος της AIBA εκλέχθηκε ο Ρώσος (πρώην γραμματέας της Ρώσικης Ομοσπονδίας) Umar Kremlev.

Αντιπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας στις εν λόγω εκλογές ήταν ο κ. Χάρης Μαριόλης.

Ο κ Καμπερος και ο κ. Μαριόλης χαιρέτησαν την εκλογή του νέου προέδρου κι ευχήθηκαν το άθλημα της πυγμαχίας να ανακτήσει το χαμένο του έδαφος, να επαναπροσδιορίσει το περιεχόμενό του σύμφωνα με τις Ολυμπιακές αξίες και να επανέλθει γρήγορα στο δρόμο της δόξας και των μεγάλων επιτυχιών.

Ο κ. Καμπερος και ο κ Μαριόλης ήδη έχουν έρθει σε επαφή με την νέα διοίκηση εκφράζοντας την διάθεση της Ελληνικής πλευράς για αγαστή συνεργασία, επιδιώκοντας παράλληλα οφέλη για την Ελληνική πυγμαχία.

Πρόθεση της νέας διοίκησης της ΕΟΠ είναι η σταθερή και διαχρονική ενδυνάμωση του αθλήματος εντός και εκτός χώρας. Όμως για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος χρειάζεται πρόγραμμα και συνεχή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search