ΝΕΑ

Τα φώτα στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων - Παμπαίδων

Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων / Παμπαίδων - Παγκορασίδων μονοπωλούν το ενδιαφέρον της ελληνικής Πυγμαχίας το ερχόμενο τετραήμερο. Από την Πέμπτη έως την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι κορυφαίοι αγώνες της ηλικιακής κατηγορίας και θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές της χρονιάς.
 
Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς θα αγωνιστούν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες. Σε μία δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας οι πρωταθλητές θα αποδείξουν ότι το μέλλον της ελληνικής Πυγμαχίας είναι ευοίωνο.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00, ενώ την Κυριακή οι τελικοί θα αρχίσουν στις 12:00.
 
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας θα ακολουθήσει πιστά όλα τα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και όσων βρεθούν στο γυμναστήριο.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search