ΝΕΑ

Δέκα μετάλλια οι Ελληνες Πυγμάχοι στη Σερβία

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους σε διεθνείς διοργανώσεις οι Ελληνες Πυγμάχοι. Το διήμερο που μας πέρασε στην πόλη Κικίντα της Σερβίας διεξήχθη διεθνές τουρνουά με την ονομασία «Ζλάτνα Ρουκάβιτσα» και η Ελλάδα πρωταγωνίστησε για μία ακόμη φορά. 

Ο Ελληνικός απολογισμός ήταν γεμάτος μετάλλια, καθώς οι αθλητές μας κατέκτησαν συνολικά εφτά χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο, δίνοντας συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι πρωταθλητές μας το τελευταίο διάστημα. 

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Σαργιαννίδης, Γιώργος Πλέας, Γιώργος Κωνσταντινούδης, Ζαχαρία Λαγούδη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπούλου και Ιωάννα Κάντζαρη. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι: Αντώνης Βελής, Ρέμος, Ευθυμιάδης και το χάλκινο η Μερίεβα Ντασιονάκη. 

Την αποστολη συνόδευσαν οι προπονητές Αντρέας Γιαννακόπουλος και Νίκος Πλέας. 

Οι επιτυχίες των Ελλήνων πρωταθλητών δικαιώνουν απόλυτα το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, τη δουλειά των σωματειακών προπονητών, καθώς και τις επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών, τόσο για τον τρόπο προετοιμασίας, όσο και για τις επιλογές των αθλητών που θα αγωνιστούν στο εξωτερικό. 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search