ΝΕΑ

Η Μεγαλόπολη υποδέχεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Elite

Η Μεγαλόπολη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2021 και το ενδιαφέρον αναμένεται πολύ μεγάλο. Οι 100 κορυφαιοι αθλητές και αθλήτριες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση θα παλέψουν για τους Πανελλήνιους τίτλους σε ένα τετραήμερο που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε όλους τους φίλους του αθλήματος. 

 
Από την Πέμπτη 16/12 έως την Κυριακη 19/12  στο Κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης «Κώστας Κακκαβάς» η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
 
Για πρώτη φορά μία εγχώρια διοργάνωση θα έχει τη... λάμψη ενός Παγκοσμίου πρωταθλήματος με τους δύο συνδιοργανωτές να έχουν ετοιμάσει ένα... μοναδικό σόου, που θα είναι η απαρχή για την νέα εποχή της Πυγμαχίας! Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα υπάρχει Live streaming, παρουσιάσεις των αθλητών και... σκηνικό με φώτα που θα «κλέψουν» την παράσταση. 
 
Οι αγώνες καθημερινά θα αρχίζουν στις 16:00, ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12:00. Το θέαμα αναμένεται ιδιαίτερα υψηλό, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search