ΝΕΑ

Στο πλευρό των εθνικών Ομοσπονδιών αποφάσισε να σταθεί η Παγκόσμια ομοσπονδία Πυγμαχίας

Στο πλευρό των εθνικών Ομοσπονδιών αποφάσισε να σταθεί η Παγκόσμια ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA). Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να πάρει μια σειρά από μέτρα προκειμένου να ενισχυθούν οι ομοσπονδίες, οι οποίες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω της υγειονομικής κρίσης.
 
«Μόνο με ισχυρές Εθνικές Ομοσπονδίες, θα πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας. Το κύριο μέλημά μας είναι να υποστηρίξουμε τις Εθνικές Ομοσπονδίες, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς όπου η πανδημία εμποδίζει τη διεξαγωγή πολλών αθλητικών εκδηλώσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της IBA, κ. Umar Kremlev.
 
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει αποφασίσει μεταξύ άλλων να στηρίξει την ανάπτυξη της Πυγμαχίας και στην Ελλάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέλει να κυριαρχήσει και στη διεθνή σκηνή. Η χώρα μας έχει αναλάβει δύο διεθνείς διοργανώσεις το 2022, ενώ παράλληλα οι πολλές εμφανίσεις Ελλήνων αθλητών διεθνείς αγώνες δίνει κίνητρα στις διεθνείς ομοσπονδίες να επενδύσουν στην Ελλάδα.
 
Το πρώτο μέτρο στήριξης που αποφασίστηκε είναι ότι δεν αποδοθεί η ετήσια συνδρομή για το 2021, ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι πολλές προτάσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος και θα παρουσιαστούν σύντομα.
 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search