ΝΕΑ

Η Πυγμαχία «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο συνέδριο της Πάτρας!

Δυναμικό «παρών» έδωσε η ελληνική ομοσπονδια Πυγμαχίας στην εκδήλωση «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», που διοργάνωσε στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» Πάτρας το Υφυπουργείο Αθλητισμού 8-10 Απριλίου.

Στο περίπτερο της ΕΟΠ, προβλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα και η Πυγμαχία βγήκε... κερδισμένη από αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

Στην έκθεση βρέθηκαν δεκάδες εν ενεργεία αθλητές που έκαναν επίδειξη, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης κατά την ομιλία του επεσήμανε τις θέσεις, στόχους και προτάσεις της Ομοσπονδίας.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυγμαχία «έκλεψε» τις εντυπώσεις στην επίδειξη. Σχεδόν 150 αθλητές και αθλήτριες έδειξαν σε όλους τους παρευρισκόμενους την Πυγμαχία και κέρδισαν το παρατεταμενο χειροκρότημα. Η επίδειξη των Ελλήνων πρωταθλητών ήταν η πολυπληθέστερη στην εκδήλωση και επάξια απέσπασε όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια! 
 
Ηταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μία τέτοια εκδήλωση και η πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σύσσωμη η οικογενεια του αθλητισμού, από Ολυμπιακά και μη Ολυμπιακά αθλήματα βρέθηκαν στην Πάτρα κι απέδειξαν ότι όλοι ενωμένοι μπορούν να οδηγήσουν τον αθλητισμό στην κορυφή.

Η συνολική εικόνα της ελληνικής Πυγμαχίας είχε ως αποτέλεσμα να «κερδίσει» τα εύσημα από τον Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και από πολλούς παράγοντες του αθλητισμού που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Πυγμαχία και να ανταλλάξουν απόψεις τοσο με τον Χάρη Μαριόλη, όσο και με τους ομοσπονδιακούς προπονητές. 
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχάρη δημόσια τον πρόεδρο της ΕΟΠ Χάρη Μαριόλη, την ομοσπονδία, τους αθλητές και τους προπονητές.

«Μπράβο στον πρόεδρο, στην ομοσπονδία, στα Σωματεία, στους προπονητές, στους εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες και φυσικά στους γονείς. Η Πυγμαχία αλλάζει, ο Αθλητισμός αλλάζει» έγραψε στα Μέσα Κοινωνικης Δικτυωσης ο υφυπουργός Αθλητισμού. 
 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search