ΝΕΑ

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος Βοΐου

 

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας, με βαθιά κατάνυξη, παρακολούθησε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για την Εορτή του Αγίου Πνεύματος, στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος Βοΐου, σε ένα από τα πιο ιστορικά Μοναστήρια της περιοχής.

Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες μαζί με το Ομοσπονδιακό Προπονητικό Επιτελείο παρευρέθηκαν σε αυτό το Ιερό μέρος και είχαν την ύψιστη ευκαιρία να εμβαθύνουν στις πνευματικές μας ρίζες, ενισχύοντας τη συνοχή και την ενότητά της Εθνικής «Οικογένειας», όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά την Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας.

Παράλληλα στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος Βοΐου είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη και τον Δήμαρχο του Δήμου Βοΐου, κ. Χρήστο Ζευκλή, οι οποίοι δήλωσαν την υποστήριξή τους προς την Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας και εξέφρασαν την επιθυμία για μελλοντική συνεργασία.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας όσο και ο Δήμαρχος του Δήμου Βοΐου δήλωσαν τη δέσμευσή τους για την υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας και την προώθηση της αθλητικής δραστηριότητας στην περιοχή. Εκφράστηκε επίσης η επιθυμία για μελλοντική συνεργασία μεταξύ των Αρχών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, με στόχο την προώθηση του Αθλήματος της Πυγμαχίας.

Η Εθνική Ομάδα Πυγμαχίας εκφράζει την Ευγνωμοσύνη της προς το Μοναστήρι για την ευγενική φιλοξενία και την δυνατότητα να γιορτάσουν αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα σε έναν τόσο αγαπημένο και θρησκευτικό χώρο.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search