ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣ : ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ.

Κύριε Πρόεδρε

Δεδομένου κάποιον κακόβουλων και άθλιων συκοφαντικών πληροφοριών , από ομάδα προσωπικών συμφερόντων, για τους εν ισχύ κανονισμούς της ΑΙΒΑ οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της ΕΟΠ στις 29/12/2016, δηλαδή ευθύς αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε εγγράφως από την ΑΙΒΑ  .
Σας υπενθυμίζουμε  ότι σύμφωνα με τους ΑΟΒ  Αγωνιστικούς και Τεχνικούς κανονισμούς της ΑΙΒΑ όπως αυτοί εγκρίθηκαν από την εκτελεστική επιτροπή της και ισχύουν, όλοι οι αγώνες Ανδρών , Elite Ανδρών και Γυναικών, καθώς  Νέων και Νεανίδων θα διεξάγονται σε 3 γύρους των 3 λεπτών έκαστος γύρος.
Για τους Παίδες, Παμπαίδες , Κορασίδες, Παγκορασίδες, ως είχαν έως τώρα δηλαδή 3 γύρους των  2 λεπτών.
Επίσης ο κάθε αγώνας θα κρίνεται από 5 κριτές . Καταργούνται οι ενστάσεις και δημιουργείται θέση αξιολογητή  Δ/Κ που σκοπό  έχει να αξιολογεί τις επιδόσεις  των Δ/Κ.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε μόνο το επίσημο site της ΕΟΠ  www.hellenicboxing.org.gr και κλείστε τα αυτιά σας στον κάθε αυτόκλητο άσχετο και ανίδεο με την πυγμαχία , συκοφάντη προσωπικών συμφερόντων. 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search