ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας κατηγορίας Νέων και Νεανίδων έτους 2017

Κύριε Πρόεδρε,
           Ενόψει της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων κατηγορίας Νέων και νεανίδων για το έτος 2017, σας ενημερώνουμε για τα εξής:
    Τα εν λόγω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν από 02 έως 05 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο  Αγίων Θεοδώρων , στον Δήμο Λουτρακίου  σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Προκήρυξης των αγώνων του έτους 2017. 
    Η ιατρική εξέταση και η ζύγιση θα γίνουν το πρωί της πρώτης ημέρας της έναρξης των αγώνων ήτοι στις  02/03, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 έως 10:00 πμ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου MARION στο Λουτράκι το οποίο προσφέρει ειδική τιμή με πρωινό για την διαμονή αθλητών και προπονητών τηλ: 27440 66800 ή 801.
    Για τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες η ζύγιση και η ιατρική εξέταση θα γίνονται καθημερινώς σε ώρες και χώρο που θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της κλήρωσης.
    Λάβετε υπόψη σας επίσης ότι, η κλήρωση και το ζευγάρωμα των πυγμάχων θα γίνει στις 11:00 το πρωί της πρώτης ημέρας των αγώνων ήτοι την Πέμπτη 02/03/2017 στο ίδιο ξενοδοχείο .     Για  πληροφορίες σχετικά με τυχόν οφειλές ή οικονομικές διαφορές του Σωματείου σας και άλλα με την Ε.Ο.Π., τα οποία καλείστε να τακτοποιήσετε άμεσα , μπορείτε να επικοινωνείτε με το λογιστήριο της Ομοσπονδίας στο τηλ. 210 8674 884. 
    Για τεχνικά θέματα ενημερωθείτε μόνο από την τεχνική επιτροπή .
Σημειώνουμε ότι οι επισυναπτόμενες αρχικές δηλώσεις (Νο 1 & 2 )  συμμετοχής των πυγμάχων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σχετικά στο κεφ.1  καθώς και τους όρους διεξαγωγής των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων κατηγορίας  Νέων και Νεανίδων της Προκήρυξης των αγώνων του έτους 2017 πρέπει να υποβληθούν ή να αποσταλούν στη γραμματεία της Ε.Ο.Π. (Φ. Νέγρη 9, Κυψέλη), μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, ενώ η τελική δήλωση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.
Σας κάνουμε γνωστό επίσης ότι κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος έχει προβλεφθεί να διεξαχθεί έλεγχος Doping. Υπενθυμίζουμε ότι οι, από τον Νόμο, προβλεπόμενες ποινές σε περίπτωση  θετικού αποτελέσματος είναι ιδιαιτέρως αυστηρές.

                    Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

    Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γαζής                              Περικλής Τρικαλιώτης

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search