ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΑΙΒΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΣ :  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΜΕΛΩΝ  Ε.Ο.Π

              Σ.Ε.Π.Π & Σ.Ε.Π.Π.Β.Ε

  Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας προκειμένου να προγραμματίσει την διοργάνωση Διεθνούς Σχολής Προπονητών Πυγμαχίας κατηγορίας ΑΙΒΑ, ενός (1) αστεριού, καλεί τους ενδιαφερόμενους προπονητές πυγμαχίας, οι οποίοι έχουν τα προσόντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα κριτήρια της ΑΙΒΑ, να καταθέσουν έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Φωκίωνος Νέγρη 9, Κυψέλη, έγγραφη δήλωση ενδιαφέροντος  για την συμμετοχή τους.

Δεκτές θα γίνουν ΜΟΝΟ  έγγραφες δηλώσεις  από προπονητές πυγμαχίας οι οποίοι θα πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας ΑΙΒΑ.

Εμπειρία : Τουλάχιστον τέσσερα (4) χρόνια προπονητικής εμπειρίας ή πτυχίο πανεπιστημίου στην προπονητική και δύο (2) χρόνια εμπειρία.
Αποτελέσματα και Επιτεύγματα : Να έχει τουλάχιστον ένα (1) πυγμάχο που να έχει φτάσει στα ημιτελικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (Ανδρών Γυναικών, Νέων, Παίδων, Elite)

 

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΖΗΣ

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search