ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Μεγάλη συμμετοχή σωματείων και Πυγμάχων καθώς και Διεθνή συμμετοχή  από την Κύπρο στο Κύπελλο Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Οι αγώνες θα γίνουν στο ανακαινισμένο γυμναστήριο πυγμαχίας του γηπέδου ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ στην ΘΥΡΑ 7.
Το Σάββατο 28/2 ώρα 17οο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες και την Κυριακή 1/3 και ώρα 15οο οι Τελικοί με την απονομή των μεταλλίων στους Νικητές.
50 πυγμάχοι θα διεκδικήσουν την Νίκη και την πρωτιά στην κατηγορία τους με τους καλύτερους  οιωνούς  δήλωσε ο αλυτάρχης των αγώνων και εκπρόσωπος της ΕΟΠ Ανδρέας Δημαρέλης .
Δουλέψαμε πολύ ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα αγώνων και διοργάνωσης δήλωσε η ψυχή της πυγμαχίας του Άρη και προπονητής του πυγμαχικού τμήματος Γιώργος Γκαβέζος .
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και  επιφυλασσόμαστε  να βοηθήσουμε  εμπράκτως στο μέτρο του δυνατού , αυτούς που κάνουν την υπέρβαση για την προβολή  του Ολυμπιακού αθλήματος της Πυγμαχίας που υπηρετούμε , δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωστας Γαζής.
 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search