ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΩΣΕ ΖΩΗ

 
Αρ. Πρωτ.: 1989α                                                                Αθήνα,   26 / 06 / 2014
Προς  : όλα τα Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Πυγμαχίας
Κύριε Πρόεδρε 
Ο  Πρόεδρος  της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος, κ. Ισίδωρος  Κούβελος, μας προσκαλεί στο  "1ο Πανελλήνιο Τριήμερο Εθελοντισμού" με τίτλο:
"Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή! Τα παιδιά, μας χρειάζονται!", το οποίο διοργανώνει η Ολυμπιακή Ακαδημία της χώρας, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ».
Η έναρξη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στις 11.00 π.μ.
Η δράση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, από τις 14:00 έως τις 19:00.  
Το Τριήμερο Εθελοντισμού είναι αφιερωμένο στα παιδιά που παλεύουν  καθημερινά με τον καρκίνο και στόχος της δράσης είναι να υποστηρίξουμε την  Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Όραμα Ελπίδας", ενθαρρύνοντας  όσο δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας ( από 18 ετών και άνω) να προσφέρουν, ως εθελοντές δότες σε  αυτά τα παιδιά που χρειάζονται Ελπίδα, που χρειάζονται ζωή!  .
Υπό αυτό το πρίσμα, παρακαλούμε, όπως μας ενημερώσετε για την  συμμετοχή σας   στη ανωτέρω δράση ή να παρευρεθείτε τις προγραμματισμένες  ημέρες και ώρες στον χώρο της εκδήλωσης. 
Αναμφίβολα, η συνεργασία μας υπέρ των πασχόντων παιδιών της  χώρας μας, θα στείλει ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. 
Αναμένοντας την θετική σας ανταπόκριση αποδεικνύοντας  έτσι την έμπρακτη συμβολή , των παραγόντων και αθλητών της πυγμαχίας σε ένα τόσο σοβαρό θέμα ως εθελοντές δότες σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται Ελπίδα που χρειάζονται  Ζωή.
 
Σας ευχαριστούμε  εκ των προτέρων .
 
                                                     Για την  Ε.Ο.Πυγμαχίας
                     Ο  Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας                                                 
                Κωνσταντίνος Γαζής                                                  Περικλής Τρικαλιώτης 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search