ΝΕΑ

Με εφτά αθλητές η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας

Με μεγάλη ελληνική παρουσία σε ακόμα ένα διεθνές τουρνουά θα παρουσιαστεί η ελληνική Πυγμαχία. Η χώρα μας θα συμμετέχει με 7 αθλητές στο πολύ δυνατό και καταξιωμένο τουρνουά της Βουλγαρίας.

Συνολικά θα αγωνιστούν 206 αθλητές και 152 αθλήτριες από 37 χώρες και οι πρωταθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.

Από ελληνικής πλευράς πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Παναγιώτης Ακριτίδης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ουκρανό Μπιλοστοτσι στην κατηγορία των 54κ.

Τη Δευτέρα στα 63,5κ. ο Κώστας Καλογερίδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Ουκρανό Καρτσιζ.

Την Τρίτη θα ανέβουν στο ρινγκ τέσσερις έλληνες διεθνείς. Στα 63κ. η Ολγα Παπαδάτου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Σουκουγκοβα. Στα 60κ. η Μαρινέλα Τσάνι θα αγωνιστεί με την Οκρέι (Ουκρανία). Στα 75κ. η Βασιλική Σταυρίδου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ορούρκε (Ιρλανδία), ενώ στα 80κ. ο Θεοχάρης Τσαουσίδης θα αγωνιστεί με τον Εχις (Γερμανία)

Τέλος στα 71κ. την Τετάρτη ο Θανάσης Γλύνος θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση του Μοροβάτι (Φινλανδία)

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search