ΝΕΑ

Με 16 αθλητές η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας

Με πολλά χαμόγελα και όνειρα αναχώρησε σήμερα το πρωί η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται στη Ρουμανία. Η Ελλάδα σε ακόμα μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση θα συμμετάσχει με 16 αθλητές που έχουν ως στόχο την αποκόμιση εμπειριών και την κατάκτηση μεταλλίων.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι αθλητές: Κωνσταντίνος Σαρηγιαννίδης, Γεώργιος Πλέας, Βασίλης Τοπαλος, Ελευθέριος Τσεβρενιδης (Παίδες), Άννα Μαρία Τριφύλλη, Λαμπρινή Γιαννακοπούλου, Μαρία Γεωργοπουλου, Ιωάννα Κάντζαρη, (Κορασίδες) Ρέμος Βελης, Γεώργιος Ευθυμιαδης, Παναγιώτης Κωστουρος, Κωνσταντίνος Δριζος, Ζαχαριας Λαγουδης, Γεωργιος Ζαχαριουδακης, Μιχάλης Τσαμαλιδης (Νέων) και Ελένη Χολιδη (Νεανίδων).

Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν οι ομοσπονδιακοι προπονητές Μικαελιαν Αρτούρ και Πλέας Νικόλαος.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή: «Εκ μέρους της ομοσπονδίας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι πρώτα από όλα να έχουν την υγεία τους και φυσικά να απολαύσουν τους αγώνες. Η ελληνική ομοσπονδία με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης για το μέλλον των παιδιών μας και της ελληνικής πυγμαχίας συνεχίζουμε να δίνουμε ευκαιρίες στους αθλητές μας. Επενδύουμε στο μέλλον και δίνουμε την ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΠ

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search