ΝΕΑ

Ο Χάρης Μαριόλης και ο Γιώργος Τσαγκράκος ‘φόρεσαν’ τα γάντια της Πυγμαχίας στον Γιάννη Μώραλη στο Φεστιβάλ Άθλησης και Ευεξίας στον Πειραιά για χάρη των Μανιατών

Στον Πειραιά χτύπησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η καρδιά των Μανιατών σε μία άκρως πετυχημένη εκδήλωση, που διοργάνωσε η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» με το Φεστιβάλ Άθλησης και Ευεξίας, στο 3ο Λύκειο Πειραιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του ΟΠΑΝ και έδωσαν το παρών τους Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Παραολυμπιονίκες, διακεκριμένοι αθλητές που μας έκαναν περήφανους και μας χάρισαν μεγάλες στιγμές συγκίνησης όπως και κορυφαίες προσωπικότητες του χώρου του Αθλητισμού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΠ ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΟΠ ΓΙΔΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΟΡΒΑΛΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ!

Στην μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού, παραβρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Πυγμαχίας, ο Πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος με καταγωγή από την Μάνη τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και παράλληλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολύ καλούς φίλους αλλά και λάτρεις του Αθλήματος. Ο κ. Μαριόλης δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την εικόνα που έχει πλέον το Άθλημα, που το τελευταίο διάστημα, από τότε που έχει αναλάβει τα ηνία της ΕΟΠ, η Ελληνική Πυγμαχία αποδεδειγμένα γνωρίζει ένδοξες στιγμές και μετάλλια που δεν είχε ποτέ ξανά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο κ. Μαριόλης συνομίλησε με τους Πρωταθλητές και Προπονητές της οικογένειας Τσαγκράκου που στο πέρασμά τους στις αθλητικές διοργανώσεις έχουν γράψει ιστορία στον χώρο της Πυγμαχίας, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή περίπτωση πυγμάχων, καθώς από πολύ μικρή ηλικία όλοι τους έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα.

Εκτός από τον Πρόεδρο της ΕΟΠ κ. Χάρη Μαριόλη στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος του Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έδειξε την ιδιαίτερη αγάπη του για το άθλημα της Πυγμαχίας φορώντας τα γάντια και δείχνοντας με τις κινήσεις του ότι μπορεί ο χώρος της πολιτικής να κέρδισε έναν άξιο πολιτικό, η Πυγμαχία όμως έχασε έναν Πρωταθλητή! Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το συγκεκριμένο ενσταντανέ χάρισε όμορφα χαμόγελα σε όσους ήταν εκεί!

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search