ΝΕΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) ενώνει τις προσπάθειες με τον θρυλικό πυγμάχο Roy Jones Jr

 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) ενώνει τις προσπάθειες με τον θρυλικό πυγμάχο Roy Jones Jr για να προωθήσει την εκστρατεία του #STANDFORBOXING με στόχο την υποστήριξη της IBA και της πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δείτε την πλήρη αναφορά στον παρακάτω σύνδεσμο https://chng.it/rrzsMpHsvd

«Ονομάζομαι Roy Jones Jr και μου στέρησαν το χρυσό ολυμπιακό μου μετάλλιο το 1988!

Η IBA εργάζεται σκληρά και κατάφερε να εξαλείψει αυτή την ανομία από το άθλημα. Ωστόσο, η ΔΟΕ εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για το αν το μεγαλύτερο άθλημα της πυγμαχίας πρέπει να παραμείνει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Καλώ όλους όσους δεν αδιαφορούν για το άθλημά μας να υπογράψουν την αναφορά. Μαζί, μπορούμε να σώσουμε την πυγμαχία και να εξασφαλίσουμε το μέλλον της! Ας αποδείξουμε σε όλους πόσο μεγάλη και ενωμένη είναι η πυγμαχική μας οικογένεια. Η πυγμαχία μας έδωσε πολλά, ήρθε η ώρα να δώσουμε τα πάντα στην πυγμαχία.

Μην μείνετε στην άκρη!

Υπογράψτε την αίτηση για την IBA και την πυγμαχία να απομακρυνθούν από πολιτικούς αγώνες και να παραμείνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Η IBA προσκαλεί την Οικογένειά της από πυγμάχους, προπονητές, διαιτητές και κριτές, τεχνικούς υπαλλήλους και γιατρούς, διαχειριστές και διευθυντές, καθώς και οπαδούς σε όλο τον κόσμο να υπογράψουν την αναφορά. Η αναφορά, η οποία έχει ήδη υπογραφεί από περισσότερα από 1.200 άτομα, αναφέρει ότι «η πυγμαχία βρίσκεται σε κίνδυνο», καθώς «θα μπορούσε να εξαλειφθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες». Η IBA ενθαρρύνει όλα τα μέλη της οικογένειας της πυγμαχίας να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν την IBA και την πυγμαχία για να κάνουν την αναφορά πιο ορατή και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search