ΝΕΑ

Στους Κορυφαίους Αθλητικούς Παράγοντες του 2022 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Χάρης Μαριόλης

 

Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρη Μαριόλη, για την πολύτιμη συμβολή του στον Αθλητισμό απένειμε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Βραβεία Αστυνομικού Αθλητισμού Έτους 2022.

Η Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, για πρώτη φορά, την εκδήλωση «Βραβεία Αστυνομικού Αθλητισμού Έτους 2022. Σε μία κατάμεστη αίθουσα παρευρέθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού καθώς και πλήθος κόσμου τιμώντας με την παρουσία τους το έργο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του στον χώρο του Αθλητισμού τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, κ. Χάρης Μαριόλης, ο οποίος αμέσως μετά την βράβευσή του, επισήμανε τα εξής: «Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο αθλητισμός στην Ελληνική Αστυνομία είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και δείχνει ξεκάθαρα ότι η Αστυνομία μας δεν κινείται μόνο στο συμβατικό της ρόλο αλλά έχει και μια άλλη πλευρά, με αθλητικό πνεύμα και αξίες».

Ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Πυγμαχίας τόνισε ότι η ΕΟΠ είναι δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία, σέβεται το έργο της και θα συμμετέχει πάντα στις δράσεις της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών όπως έκανε και στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Αστυνομικών που διοργανώθηκε με επιτυχία υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. «Θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις, που αναβαθμίζουν αθλητικά την κοινωνία μας» ανέφερε ο κ. Μαριόλης ενώ κλείνοντας μίλησε για τις σπουδαίες Διεθνείς Διακρίσεις της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα όλων των παραβρισκόμενων. «Θέλω να τονίσω ότι στους 20 μήνες που είμαστε στην διοίκηση επειδή αγαπάμε την Πυγμαχία καταφέραμε και κάναμε την Ομοσπονδία μας την Πρώτη Ομοσπονδία στην Ελλάδα φέρνοντας 17 μετάλλια Πανευρωπαϊκά και 2 Παγκόσμια για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, παίζοντας πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εξωτερικό. Σας ευχαριστώ όλους».

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και τιμήθηκαν για την επίτευξη σημαντικών αθλητικών διακρίσεων, αθλητές και αθλήτριες μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, οι οποίοι εκπροσώπησαν την χώρα μας, την Ελληνική Αστυνομία και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο, κατά το έτος 2022.

 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search