ΝΕΑ

Στην "οικογένεια" της ΕΟΠ ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δημήτριος Μπακιρτζής

 

Τη συνεργασία της με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό Δημήτριο Μπακιρτζή ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Ο αναγνωρισμένος Ορθοπαιδικός που διατηρεί το πρότυπο Ορθοπαιδικό - Αθλητιατρικό κέντρο στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεργάζεται με όλα τα σύγχρονα νοσοκομεία για την συντηρητική και χειρουργική αποκατάσταση αθλητών αναλαμβάνει να καλύψει τόσο τα επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας όσο και την πλήρη υποστήριξη των τμημάτων της Εθνικής Ομάδας.

Η ΕΟΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά για την συνεργασία με τον κ. Μπακιρτζή τα εξής :

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό και σπουδαίο επιστήμονα – ιατρό Δημήτριο Μπακιρτζή.

Η αναγκαιότητα της ασφάλειας των αθλητών και η προάσπιση του δικαιώματος στον έλεγχο και την υγεία είναι πρωταρχικά χαρακτηριστικά για την Ομοσπονδία μας που στέκεται πάντα αρωγός σε όλα τα επίπεδα για όλα τα μέλη της.

Η οικογένεια της ΕΟΠ, καλωσορίζει τον Δημήτριο Μπακιρτζή και του εύχεται υγεία και δύναμη στο έργο του».

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search