ΝΕΑ

Το «Ευχαριστώ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε όλους όσους στήριξαν το Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος»

 

Με υπερηφάνεια και άπειρη ευγνωμοσύνη θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς – υποστηρικτές  μας που στήριξαν ακόμη μία φορά την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και συγκεκριμένα το 1ο Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος», που πραγματοποιήθηκε, στο Πανελλήνιο Στάδιο, στην μνήμη του αδικοχαμένου χρυσού πρωταθλητή μας. Χάρη στη γενναιοδωρία και την αφοσίωσή τους, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία αυτό το μεγάλο γεγονός τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά αφού τα έσοδα μας ξεπέρασαν τα αναμενόμενα και ήταν κατά πολύ μεγαλύτερα από τα έξοδα όλης της διοργάνωσης.

Το Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας «Βασίλης Τόπαλος» εκτός από αγωνιστικό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον μικρό Γιάννη Κορολόγο, που προσβλήθηκε από μία σπάνια μορφή καρκίνου και υποβάλλεται σε πολυέξοδες θεραπείες στην Αμερική. Παράλληλα μέρος των εσόδων θα δοθεί και στους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία. Η ΕΟΠ με την πράξη της αυτή έγινε αφορμή να φανεί ακόμη μια φορά η προσφορά και η ενότητα που υπάρχει στους κόλπους της στέλνοντας μάθημα ανθρωπιάς.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και τη συνεισφορά σας. Η αφοσίωσή σας, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προωθούμε με όλη μας τη δύναμη το άθλημα της «καρδιάς» μας συμβάλλοντας στην καλύτερη κοινωνία που όλοι επιθυμούμε.

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search