ΝΕΑ

«Ανθίζει» η Ελληνική Πυγμαχία – Έδωσαν τα χέρια Μαριόλης και Στεφανόπουλος για το καλύτερο μέλλον της Πυγμαχίας

 

Η πρώτη μέρα της Άνοιξης επιφύλαξε μία σπουδαία είδηση για τους λάτρεις της Πυγμαχίας αφού μετά την συνάντηση των κ.κ. Χάρη Μαριόλη Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) και του Γιώργου Στεφανόπουλου Πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επαγγελματικής Πυγμαχίας (Ε.Ο.Ε.Π.) δόθηκε το «πράσινο» φως για μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία στο χώρο του αρχαιότερου Ολυμπιακού Αθλήματος. Οι δύο ισχυροί άνδρες κατά την συνάντησή τους έθεσαν τους στόχους και το κοινό τους όραμα στο «τραπέζι» και συμφώνησαν να κάνουν το ιδανικότερο για να έχουν οι Έλληνες Πυγμάχοι ένα λαμπρό μέλλον στο Άθλημα της «καρδιάς» τους. Τόσο ο κ. Μαριόλης όσο και ο κ. Στεφανόπουλος δεσμεύτηκαν να εκπονήσουν ένα κοινό σχέδιο δράσης με κύριο σκοπό την ανάπτυξη της Ελληνικής Πυγμαχίας.

Οι βασικοί άξονες του σχεδίου αυτού είναι:

H δημιουργία μηχανισμού για την εποπτεία και την πρόληψη της υγείας των αθλητών.

H καθιέρωση περισσότερων επισήμων αγωνιστικών συνευρέσεων για την εξέλιξη και απόκτηση πυγμαχικής εμπειρίας όλων των αθλητών.

Στο άμεσο μέλλον οι δύο Πρόεδροι θα έχουν νέα συνάντηση όπου και θα βάλουν σε δράση το οργανωτικό πλάνο της συνεργασίας Ερασιτεχνικής και Επαγγελματικής Πυγμαχίας στην Ελλάδα.

 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search