ΝΕΑ

Στα Γρεβενά «χτυπάει» η καρδιά της Ελληνικής Πυγμαχίας

 

Στα Γρεβενά «χτυπάει» η καρδιά της Ελληνικής Πυγμαχίας από τις 15 έως τις 20 Μαΐου, καθώς η πανέμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενεί τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Οι συμμετοχές των αθλητών – αθλητριών, που φτάνουν τους 250 ξεπερνά κάθε προηγούμενο πιστοποιώντας ακόμη μία φορά την τεράστια άνοδο του αθλήματος και ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχία είναι δικαίως η κορυφαία Ομοσπονδία στην χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια. Η επέκταση των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων σε περιφερειακές πόλεις συμβάλλει στην ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας σε ολόκληρη τη χώρα, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο την υγιή άσκηση και την αξία της αθλητικής δραστηριότητας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο έργο της αυτό η ΕΟΠ βρίσκει αρωγούς και στο πλαίσιο αυτό με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέβαλαν είτε με την οικονομική συνεισφορά τους είτε με την εθελοντική τους υποστήριξη για να μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το μοναδικό γεγονός στην πόλη των Γρεβενών.

Η σημαντική συμβολή της Περιφέρειας και του Δήμου στην συνδιοργάνωση και την υποστήριξη των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων είναι άξια αναφοράς.

Παράλληλα πολλές επιχειρήσεις των Γρεβενών στάθηκαν στο πλευρό μας προσφέροντας οικονομική ενίσχυση και υλικοτεχνική υποστήριξη ενώ η αφοσίωση και η εργατικότητα των εθελοντών και της οργανωτικής ομάδας είναι αξιοθαύμαστη και ζωτικής σημασίας.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών από την Πέμπτη 16 έως και τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Οι Αγώνες καθημερινά ξεκινούν στις 2 το μεσημέρι και οι Τελικοί θα λάβουν χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου και την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 12 μ.μ.

 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search