ΝΕΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γιώργου Γερούκαλη στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την τεράστια επιτυχία του 1ου Κυπέλλου Πυγμαχίας Περιστερίου «ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ»!

 

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία με τον Πυγμαχικό Σύλλογο «Πολυδεύκης», το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας Περιστερίου "ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ", που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας "Γεώργιος Στεφανόπουλος" ή αλλιώς στο «Σπίτι της Πυγμαχίας».

 

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση προσέλκυσε κορυφαίους αθλητές από όλη τη χώρα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας συναρπαστικούς αγώνες και αξέχαστες στιγμές. Η συμμετοχή των αθλητών δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία να αναμετρηθούν και να επιδείξουν τις ικανότητές τους, αλλά και μια γιορτή για την Πυγμαχία, φέρνοντας κοντά την τοπική κοινωνία και τους φίλους του αθλήματος.


Ο γνωστός προπονητής Πυγμαχίας, Γιώργος Γερούκαλης που αποτέλεσε την «καρδιά» αυτής της διοργάνωσης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήθελα μέσα από αυτή την διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε με την αμέριστη βοήθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και του προέδρου της κ. Χάρη Μαριόλη, οι προσπάθειες των αθλητών να συνδυαστούν με ένα κοινωνικό μήνυμα αγάπης και προσφοράς σε παιδιά που αξίζουν κάθε υλική και ψυχική υποστήριξη από όλους μας, αυτούς τους πραγματικούς μαχητές της ζωής και των οικογενειών τους. Είναι και ο λόγος που τα έσοδα των θεατών θα προσφερθούν στον Σύλλογο Ελπίδα φίλων παιδιών με καρκίνο!

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΕΟΠ και τον πρόεδρο κ. Χάρη Μαριόλη, στον Δήμαρχο του Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, στους χορηγούς, που στήριξαν την προσπάθεια και φυσικά σε όλους τους προπονητές και στους αθλητές, που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν. Ήταν πραγματικά τεράστια η συμμετοχή των αθλητών! Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους συνεργάτες μου, που είναι κάθε μέρα είναι δίπλα μου και σε όλο το κόσμο που ήρθε και διέθεσε από το περίσσευμα του για να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά!»


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Χάρης Μαριόλης αμέσως μετά την βράβευσή του για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα της Πυγμαχίας είπε χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διοργανώσαμε το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας Περιστερίου "ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ" στο «Σπίτι της Πυγμαχίας» και μέχρι τα 100 έχουμε ακόμη πάρα πολλά να κάνουμε, όλοι όσοι αγαπάμε αληθινά αυτό το κορυφαίο Άθλημα. Παράλληλα γνωρίζοντας το τεράστιο πολύτιμο έργο του Συλλόγου Ελπίδα, να υποστηρίζει παιδιά και οικογένειες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο, προσφέροντας ελπίδα και ουσιαστική βοήθεια, είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συμβάλουμε στην ενίσχυση αυτής της σπουδαίας προσπάθειας, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή μας σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η διοργάνωση του 1ου Κυπέλλου Πυγμαχίας "ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ" είναι μια γιορτή του αθλητισμού και ταυτόχρονα αποτελεί και μια ευκαιρία για να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία. Οι θεατές, με την παρουσία και την υποστήριξή τους, συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο, και γι' αυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Αυτή η πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο πέρα από τα γήπεδα και τα ρινγκ, αγγίζοντας τις ζωές των ανθρώπων με τρόπους που υπερβαίνουν τις αθλητικές επιδόσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Θέλω αυτή η διοργάνωση να είναι η αρχή ώστε να γίνει το κύπελλο πυγμαχίας Περιστερίου θεσμός και γιατί όχι αυτό το υπέροχο στάδιο να μην φιλοξενήσει και πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές συναντήσεις!

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!».

 

Social & newsletter

Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας

Η πυγμαχία, όπως δηλώνει και το όνομά της, βασίζεται στην δύναμη της πυγμής (πυξ=γροθιά). Βρίσκεται στο διεθνές αθλητικό προσκήνιο εδώ και αιώνες και ανήκει στην οικογένεια των Ολυμπιακών αθλημάτων. Είναι ένα άθλημα που επηρεάζει την φυσική και ψυχολογική εξέλιξη ενός παιδιού προς το καλύτερο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΦΩΚΙΟΝΟΣ ΝΕΓΡΗ 9
τηλ: (210) 86 74 884
τηλ: (210) 24 78 557

© 2019 hellenicboxing.org.gr. All Rights Reserved.Supported by NextLine

Search